Hvem er Silkeborgs bededame?

Uden at ville det kom jeg for nogle år siden til at købe nogle rigeligt dyre erfaringer… Jeg havde gerne været dem foruden, men der var ingen returret. Jeg mistede pludselig min mand Søren, og vores 3 børn mistede deres far… I mit arbejde gør de nu ualmindelig god gavn (altså erfaringerne;))… De gør en forskel for dem jeg hjælper og for mig..

Jeg elsker mit job, og det gør jeg bl.a. fordi jeg godt kan lide at være sammen med mennesker i sorg. Ikke fordi sorgen er ønskværdig, rimelig eller dejlig at være i, men fordi det, der opstår mellem mennesker, når vi er i sorg, er så fint og helt unikt, at det fylder mig med mening og taknemmelighed.

I sorgen er vi ret ens. Vores historier er ikke ens, og nogle sorger er tungere end andre; når der er kludder i rækkefølgen; når forældre mister børn, og når børn og unge mister deres forældre eller søskende. Men uanset hvordan vi sørger og hvilke omstændigheder vi må affinde os med, så rører døden noget særligt i os. Noget, som hører det sjældne øjeblik til, hvor liv bliver til død, og hvor intet længere står til at ændre, men er kendsgerninger, som vi skal lære at leve med. Vi føler os sårbare, afklædte og hjælpeløse og midt i det har vi smidt…. tabt…. våben og skjold og møder hinanden som de mennekser vi er… Ægte og
ærlige…. Jeg elsker det

Silkeborgs bededame | Christina Johnsen