Blomster

Blomster

Alle slags

Kistepynt og kranse laves i alle afskygninger og til alle priser. Nogle er overdådige og voluminøse, andre enkle og minimalistiske. Men de skal stemme overens med jeres ønsker og forventinger i udtryk, farve og form.

Når jeg bestiller blomster kan det være hos Galleri Gabes i Funder. Karina er nemlig af samme overbevisning og går langt for at imødekomme jeres ønsker. Nogen gange kan det være blomster fra kolonihaven eller siv fra åen der gør den store forskel, og den slags modtager hun med kyshånd!

Er jeres yndlingsblomsterdame ikke lige den samme som min, så hjælper jeg naturligvis ligeså gerne.

En kistepynt koster gerne mellem 1800 og 2500 og prisen afhænger naturligvis af størrelse, valg af blomster og hvor “blomsterrig” den ønskes.

Vær selv med!

Som noget helt særligt kan du hos mig selv være med til at sammensætte og skabe den blomsterpynt, som skal pryde, jeres kiste… og hvem ved? Måske er “blomsterne” lavet af slik eller afgrøder fra køkkenhavnen… Det det hele handler om er, at den kiste ser ud helt præcist som den skal!

En afskedsproces er en lang affære og ikke to er ens -Men der er ingen tvivl om, at det kan hjælpe at “være med”, at kunne “gøre noget”. Og ingen er for unge eller gamle til at deltage og bidrage.